Faalangst / ADHD rijlessen

Ook jij verdient een fijne rijlesperiode

Iedereen verdient het om op een fijne manier zijn of haar rijbewijs te behalen. Heb je ADHD, ASS of faalangst, dan kan ik me voorstellen dat prikkels tijdens de rijlessen erg vervelend kunnen zijn. Daarom heb ik een speciale cursus gevolgd en ben ik gecertificeerd voor het geven van rijlessen aan mensen met ADHD, ASS of faalangst.

Contact met Rijacademie Uturn

Vul het contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Uiteraard mag je ook bellen of mailen!

Telefoonnummer

0634430177

Emailadres

info@rijacademieuturn.nl

    Samen kijken naar jouw behoeftes

    Voordat we met de rijlessen gaan starten hebben we in jouw eigen vertrouwde omgeving een gesprek om te kijken naar de specifieke behoeftes. Bij Rijacademie Uturn wordt er echt naar jou als persoon gekeken en maken we samen een rijlesplan op maat. Op deze manier gaan we er samen een ontspannen lesperiode van maken. Wat heb jij nodig om rustig te kunnen rijden? Vind je de radio, ventilatie of open ramen in de auto storend? Dan passen we dat gewoon aan. Of vind je het vervelend wanneer een andere leerling een stukje meerijdt? Dan zorgen we er gewoon voor dat dat niet gebeurd.

    Op naar je rijbewijs

    Aan de hand van een duidelijke communicatie,  persoonlijke begeleiding en een luisterend oor gaan we voor het behalen van jouw rijbewijs. Zodat je niet meer met het openbaar vervoer hoeft te reizen en ben je helemaal zelfredzaam in het verkeer. Hoe fijn is dat?

    Heb je vragen? Je mag me altijd even bellen of mailen!